Έκρυβε πίσω από το ταμπλό του αυτοκινήτου σχεδόν 23 κιλά ηρωίνης

Έκρυβε πίσω από το ταμπλό του αυτοκινήτου σχεδόν 23 κιλά ηρωίνης

Συνελήφθη ο 27χρονος που μετέφερε τα ναρκωτικά από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη

Περισσότερα από 22 κιλά ηρωίνης τα οποία επρόκειτο να διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων, εντόπισαν και κατάσχεσαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας έρευνας για καλά οργανωμένο κύκλωμα κατοχής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια.

Για την υπόθεση συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, μέλος κυκλώματος, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με όχημα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και ακινητοποιήθηκε στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς πουείχε ως ρόλο την παραλαβή ποσοτήτων ναρκωτικών από Αθήνα και τη διακίνησή τους στο Νομό Θεσσαλονίκης, μετέφερε με όχημα συνολικά 22 κιλά και 883 γραμμάρια ηρωίνη, μοιρασμένα σε 45 δέματα, τα οποία εντόπισαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε ειδικές κρύπτες πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και στο πίσω μέρος του ηχοσυστήματος.

Κατασχέθηκαν επίσης το όχημα με το οποίο μετακινούνταν, κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 27χρονος για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.