Βόλος: Aπείλησε να σκοτώσει δημοτικό αστυνομικό για μία… κλήση

Βόλος: Aπείλησε να σκοτώσει δημοτικό αστυνομικό για μία… κλήση

«Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω» φώναζε την ώρα που τον έβαζαν στο περιπολικό

Μια ειδοποίηση για πληρωμή κλήσης έκανε έξαλλο έναν 50χρονο στο Βόλο, ο οποίος δεν δίστασε να απευθυνθεί στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου και να τα βάλει με τους υπαλλήλους, ακόμη και να απειλήσει τον δημοτικό αστυνομικό που του βεβαίωσε την κλήση.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, τον περασμένο Οκτώβριο ο 50χρονος εντοπίστηκε να κινείται με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του στον πεζόδρομο της Τάκη Οικονομάκη. Υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας τού έκανε σήμα να σταματήσει και τον κάλεσε να σβήσει τη μηχανή και να απομακρυνθεί σπρώχνοντας την από τον πεζόδρομο. Εκείνος άρχισε να εξαπολύει βρισιές και απειλές στον δημοτικό αστυνομικό, ο οποίος βλέποντας τη συμπεριφορά του έβγαλε το μπλοκ και του βεβαίωσε κλήση. Ο 50χρονος αρνήθηκε να την παραλάβει, «γκάζωσε» και έφυγε από το σημείο.

Πριν λίγες μέρες ο 50χρονος έλαβε το ειδοποιητήριο για την πληρωμή της κλήσης, γεγονός που τον εξόργισε. Πήγε στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου κι άρχισε να σπρώχνει πόρτες, να χτυπάει γραφεία, να εκτοξεύει βρισιές και απειλές, ενώ έφθασε στο σημείο να κλωτσήσει έναν δημοτικό αστυνομικό. Στη συνέχεια ζήτησε αντίγραφο της κλήσης που του είχε βεβαιωθεί, με απώτερο σκοπό να μάθει το όνομα του δημοτικού αστυνομικού που του έγραψε την κλήση. Για κακή τύχη του δημοτικού αστυνομικού, εκείνη την ώρα είχε βάρδια και βρισκόταν στα γραφεία της υπηρεσίας. Ο 50χρονος τότε κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, φωνάζοντας, βρίζοντας και απειλώντας τον ίδιο και την οικογένειά του. «Θα μάθω που μένεις. Θα ψάξω και θα βρω το σπίτι σου», έλεγε.

Επί 45 ολόκληρα λεπτά γινόταν φασαρία στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας, παρουσία επτά ατόμων, πριν ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία για να παρέμβει. Τότε μόνο ο 50χρονος έφυγε από τα γραφεία, αλλά δεν απομακρύνθηκε. Περίμενε στην είσοδο της πολυκατοικίας, προφανώς πιστεύοντας ότι η Αστυνομία δε θα ερχόταν. Μόλις είδε μπροστά του αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ξεκίνησε νέο… γύρο. Άρχισε να βρίζει και τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν. «Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω» φώναζε προς τον δημοτικό αστυνομικό που του βεβαίωσε την κλήση, την ώρα που τον έβαζαν στο περιπολικό και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή.