Πρέβεζα: Σοκαριστικό τροχαίο – Πολυτραυματίας μεταφέρθηκε με αγροτικό Ι.Χ στο Κέντρο Υγείας

Πρέβεζα: Σοκαριστικό τροχαίο – Πολυτραυματίας μεταφέρθηκε με αγροτικό Ι.Χ στο Κέντρο Υγείας

Με διερχόμενο ταξί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας οι δύο άλλοι τραυματίες

Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων με τρις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον περιφερειακό δρόμο του Θεσπρωτικού, στην διασταύρωση προς Ριζοβούνι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το mypreveza.gr, Ι.Χ. όχημα που κατευθύνονταν από το Ριζοβούνι προς το Θεσπρωτικό, συγκρούστηκε με άλλο όχημα το οποίο κατευθύνονταν από την Τύρια προς το Νικολίτσι. Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και τα δύο οχήματα κατέληξαν πάνω σε παρακείμενη κολόνα της ΔΕΗ.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο αρκετά σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του ενός οχήματος, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική, με την συνδρομή της Αστυνομίας και κατοίκων της περιοχής. Μάλιστα, μεταφέρθηκε με το φορείο της Πυροσβεστικής στο Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού, φορτωμένος στην καρότσα αγροτικού Ι.Χ., αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο. Οι δύο επιβάτες του αλλού οχήματος μεταφέρθηκαν και εκείνοι στο Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού με διερχόμενο ταξί. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε δεύτερο χρόνο από το Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού στο Γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Στο συγκεκριμένο σημείο σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής έχουν γίνει αρκετά τροχαία ατυχήματα, κάποια από αυτά με σοβαρούς τραυματισμούς. Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, παρά την χρησιμότητα του συγκεκριμένου δρόμου που παραδόθηκε στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια πριν λίγους μήνες, η σήμανση σε αυτόν είναι ελλιπής. Ο δρόμος ήταν αναγκαίος για την εξυπηρέτηση των χωριών, ενώ αποσυμφορήθηκε η κυκλοφορία του Θεσπρωτικού και τα μεγάλα οχήματα πλέον δεν περνούν από το κέντρο για να πάνε στα χωριά, όμως δεν έχει ικανοποιητική σήμανση, με αποτέλεσμα να γίνονται σοβαρά τροχαία ατυχήματα, όπως αυτό που έγινε σήμερα.