Σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη: Στους 57 επισήμως οι νεκροί – 56 αγνοούμενοι δηλώθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ.

Σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη: Στους 57 επισήμως οι νεκροί – 56 αγνοούμενοι δηλώθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ.

Εξακολουθούν να νοσηλεύονται 48 άτομα - Μέχρι αύριο το μεσημέρι εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα

Σε 57 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, που συγκρούστηκε με την εμπορική αργά το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη, ενώ οι αγνοούμενοι οι οποίοι έχουν δηλωθεί στην Αστυνομία, είναι 56, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση 48 άτομα παραμένουν για νοσηλεία, έξι εκ των οποίων σε ΜΕΘ. Την ίδια ώρα, μια γυναίκα με σοβαρά εγκαύματα διακομίστηκε σε ειδική μονάδα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, η διαδικασία ταυτοποίησης συνεχίζεται με την ανάλυση DNA. Ως τώρα έχουν ληφθεί 55 δείγματα από σορούς, 52 από συγγενείς και 26 από ανθρώπινα μέλη. Έχουν γίνει 24 ταυτοποιήσεις σορών και έχουν ενημερωθεί οι πρώτες τέσσερις οικογένειες.

Όπως αναφέρθηκε, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν οι διασώστες, παραμένουν δύσκολες, καθώς κομμάτια του τρένο έχουν μεταμορφωθεί σε άμορφες μάζες. Κατά την επίσημη ενημέρωση, εκτιμάται ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η έρευνα.