Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 36χρονος που άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών στο Γάζι

Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 36χρονος που άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών στο Γάζι

Θα οδηγηθεί στη φυλακή μόλις πάρει εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύονται άλλοι δύο τραυματίες από το αιματηρό επεισόδιο

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 36χρονος, που το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 14 Φεβρουαρίου άρχισε να πυροβολεί στο Γάζι Ηρακλείου, για να γλιτώσει την σύλληψή του από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία συνολικά άτομα.

Ο 36χρονος απολογήθηκε σήμερα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται με τραύμα στο μηρό, όπως αναφέρει το cretapost.gr. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν, είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, για οπλοφορία, οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών. Μόλις οι γιατροί κρίνουν, ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο, θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Την ίδια ώρα, στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται και δύο ακόμα άτομα, που τραυματίστηκαν από σφαίρα κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο Γάζι. Πρόκειται για έναν 22χρονο άνδρα που έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι και έναν 35χρονο αστυνομικός που φέρει τραύμα από σφαίρα στο γόνατο. Η κατάσταση της υγείας και των δύο είναι σταθερή, ενώ ο αστυνομικός φαίνεται ότι κόλλησε κάποιο μικρόβιο και έχει ανεβάσει πυρετό, σύμφωνα με το το cretapost.gr.