Μοσχάτο: Έτρωγε ξύλο τρεις μέρες ο 50χρονος – Βίντεο ντοκουμέντο με άτομα που εξαπάτησε στο γραφείο του

Μοσχάτο: Έτρωγε ξύλο τρεις μέρες ο 50χρονος – Βίντεο ντοκουμέντο με άτομα που εξαπάτησε στο γραφείο του

Σοκάρει η μαρτυρία εξαπατηθέντος για την κατάσταση που επικρατούσε στο γραφείο του, αλλά και για την κακοποιήση που είχε υποστεί από θύματά του ο ασφαλιστής

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 50χρονου ασφαλιστή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Σε βίντεο από το γραφείο του 50χρονου που καταγράφηκε από την 47χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατό του με το κινητό της τηλέφωνο το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, δύο ημέρες πριν τη δολοφονία του, φαίνονται πολλά από τα θύματα του ασφαλιστή να έχουν μαζευτεί στο γραφείο του και να ζητάνε επιτακτικά τα χρήματα τους πίσω. «Μας κατέστρεψες» ακούγεται να λέει ένας, «πού έχεις κρύψει τα λεφτά» ένας άλλος, «με έβαλες να πάρω δάνειο» λέει ένας τρίτος στον 50χρονο, ο οποίος τους ακούει, χωρίς να τους αντικρούει.

Έτρωγε ξύλο τρεις ημέρες από τα θύματά του

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός από τα θύματα του 50χρονου, ο ασφαλιστής επί τρεις μέρες έτρωγε ξύλο από εξαγριωμένους πελάτες του που τους είχε εξαπατήσει. «Πάω γύρω στις 18:00 την Παρασκευή και είναι εκεί ο .... σε κακή κατάσταση. Έχει μέσα περίπου 12-14 άτομα, οι οποίοι είναι κάποιοι όρθιοι, κάποιοι καθιστοί. Είναι καμιά δεκαπενταριά–είκοσι άτομα απ’ έξω. Κάθομαι εκεί κανένα 4ωρο. Το πρώτο ξύλο το έτρωγε με δόσεις, μέχρι που ήμουν εγώ. Να μπαίνει κόσμος, να βρίζει, να ρίχνει και μια φάπα. Να μπαίνει κόσμος, να τραμπουκίζει, να ρίχνει και μια φάπα».

Σύμφωνα με την περιγραφή αυτού του ανθρώπου, που ισχυρίζεται ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα απάτης από τον ασφαλιστή, ο 50χρονος όσο τον χτυπούσαν, δεν αντιδρούσε. «Τίποτε αυτός, ήταν λες κι είχε πάρει χάπια. Είχε ένα βλέμμα, λες και κοιτάς το απέραντο γαλάζιο. Τίποτα. Το μόνο που είπε, ήταν "δεν έχω να πω τίποτα. Καταστραφήκαμε, καταστραφήκαμε". Πρέπει να είπε δέκα φορές τη λέξη "καταστραφήκαμε". Δεν βγήκε άλλη λέξη από το στόμα του», συνέχισε ο μάρτυρας.

Την επόμενη ημέρα η ίδια εικόνα. Κόσμος μαζεμένος στο γραφείο, που ζητούσε τα χρήματά τους πίσω, με τον 50χρονο πλέον να έχει εμφανή τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό στο πρόσωπό του. «Βλέπω καμιά εικοσαριά άτομα πάλι μέσα. Ανοίγω την πόρτα και συνειδητοποιώ, ότι ο .... έχει μώλωπες. Είναι στο κακό του το χάλι, άυπνος, σαν να ήταν άστεγος ένα πράγμα και μαθαίνω, ότι το βράδυ ήρθαν τύποι, που φορούσαν γάντια, μπήκαν μέσα. Κάποιοι φύλαγαν τσίλιες και τον αναγκάσαν να τους δώσει κάτι επιταγές, που είχε εκεί στα χαρτιά του», είπε το θύμα του ασφαλιστή.

«Τους έδωσε το PIN από κάτι κάρτες. Έγινε μια μεταφορά από τράπεζα σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό. Του πήραν κλειδιά από αυτοκίνητα. Γενικά έγινε πλιάτσικο. Μετά το βράδυ, επειδή ήρθαν κάτι τύποι σαν "ντουλάπες", πρέπει να έφαγε ξύλο πολύ, γι’ αυτό ήταν σε τόσο άθλια κατάσταση το Σάββατο, που τον είδα εγώ. Το πρώτο ξύλο το έφαγε την Παρασκευή το βράδυ, αργά. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πρέπει να έφαγε ξύλο» λέει.