Μοσχάτο: Στο «μικροσκόπιο» των αρχών δύο βίντεο που κατέγραψε η 47χρονη λίγο πριν τον απαγχονισμό του ασφαλιστή

Μοσχάτο: Στο «μικροσκόπιο» των αρχών δύο βίντεο που κατέγραψε η 47χρονη λίγο πριν τον απαγχονισμό του ασφαλιστή

Η κατηγορούμενη ακούγεται να απειλεί τον 50χρονο, η φωνή του οποίου βγαίνει μόλις και μετά βίας σε ένα σκηνικό που δείχνει... στημένο

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν δύο βίντεο που τράβηξε η 47χρονη, ενώ βρισκόταν με τον 50χρονο στο σπίτι του στο Μοσχάτο, λίγα λεπτά πριν ο άνδρας βρεθεί απαγχονισμένος, χωρίς ακόμη να είναι ξεκάθαρο, εάν πρόκειται για αυτοχειρία ή ανθρωποκτονία.

Στα δύο βίντεο ακούγονται οι απειλές που εκτόξευσε η 47χρονη στον 50χρονο, με την ίδια να διακρίνεται να κρατά ένα κορδόνι και να του λέει «θα σε σκοτώσω». «Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ, γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», ήταν τα λόγια της. «Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…» μόλις που ακούγεται να λέει ο άνδρας. «Πού πήγαν τα λεφτά πες μου» τον ρωτά η 47χρονη και τον βρίζει, ωστόσο στον τόνο της φωνής της δεν διακρίνεται σε καμία περίπτωση οργή εναντίον του 50χρονου. Το θύμα με τη σειρά του απαντά «στην ανακύκλωση» και της λέει να σταματήσει να καταγράφει.

«Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή», ακούγεται από τον 50χρονο, που δείχνει να είναι σε απόγνωση. «Τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα» λέει η 47χρονη στον ίδιο πάντα τόνο. Σε άλλο πλάνο ακούγεται ο άνδρας να λέει στην 47χρονη «σκότωσε με» και τότε αυτή του λέει «σήκω επάνω» με τη γυναίκα να κρατά στα χέρια της ένα κορδόνι.

Τα συγκεκριμένα βίντεο σοκ επεξεργάζεται η Αστυνομία, προκειμένου να βγάλει επιπλέον συμπεράσματα για το πρωτοφανές αυτό έγκλημα.