Δεκάδες προσαγωγές στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Δεκάδες προσαγωγές στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Ομάδα ατόμων αντιδρώντας στη σύλληψη του 27χρονου για τον εμπρησμό στη Real News ανέβηκαν στην ταράτσα πετώντας αντικείμενα στους αστυνομικούς

Δεκάδες προσαγωγές έχουν πραγματοποιηθεί κατά την επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, που ξεκίνησε σήμερα το πρωί με τη σύλληψη 27χρονου για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Real News τον περασμένο Ιούλιο.

Την επιχείρηση συνδράμουν δυνάμεις της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), καθώς και Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., κατά την προσαγωγή του 27χρονου ομάδες ατόμων που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, ανέβηκαν στην ταράτσα και προέβησαν σε ρίψεις αντικειμένων (πέτρες, οικοδομικά υλικά κ.λπ.) σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων, παρεμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κατάσχεση και μεταφορά του οχήματος του συλληφθέντα. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.