Ηράκλειο: Συνελήφθη 39χρονος για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του

Ηράκλειο: Συνελήφθη 39χρονος για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του

Θύμα του κατηγορούμενου είχε πέσει και η 34χρονη πρώην σύζυγός του

Σοκ προκαλεί η καταγγελία που έκανε μία 49χρονη στο Ηράκλειο σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ο 39χρονος από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και χθες 9 Νοεμβρίου την ανάγκαζε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της. Μεταξύ άλλων, η 49χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της και για φθορές στο δίκυκλο όχημα της. Περιέγραψε δε, ότι η ζωή της είχε γίνει κόλαση και ότι ζούσε υπό το καθεστώς απειλών.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου, η 49χρονη δεν είναι το μόνο θύμα του 39χρονου Έλληνα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, η προανάκριση των αστυνομικών έδειξε, ότι ο 39χρονος έκανε το ίδιο ακριβώς στην 34χρονη πρώην σύζυγό του, υπήκοο Ρουμανίας, από το 2013 μέχρι και το 2019.

Όπως αναφέρουν δε οι ίδιες πληροφορίες, χθες ο 39χρονος φεύγοντας από το σπίτι της νυν συντρόφου του, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, όπου την εξύβρισε. Ο 39χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.