Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δέκα εμπλεκόμενοι εμφανίσθηκαν αυτοβούλως – Νέα εντάλματα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δέκα εμπλεκόμενοι εμφανίσθηκαν αυτοβούλως – Νέα εντάλματα

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει φθάσει κοντά στην ταυτοποίηση και άλλων ανδρών που βίασαν την ανήλικη - Αναμένεται η απόφαση για την προφυλάκιση ή μη του 36χρονου υπαλλήλου του νοσοκομείου Μεταξά

Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν τις επόμενες ημέρες για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που βίασαν την ανήλικη.

Μέχρι στιγμής εκτός του 53χρονου Ηλία Μίχου, του 42χρονου Ιωάννη Σοφιανίδη, του 33χρονου υπαλλήλου φαρμακαποθήκης και του 34χρονου επιχειρηματία, που προφυλακίστηκαν, αλλά δεν δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία τους, τουλάχιστον μέχρι το δικαστικό συμβούλιο να αποφασίσει για την τύχη του 36χρονου διοικητικού υπαλλήλου του νοσοκομείου Μεταξά, για τον αν θα προφυλακιστεί ή όχι, μετά την διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, η 12χρονη έχει κάνει λόγο για τουλάχιστον άλλους πέντε με έξι άνδρες που την βίασαν, μετά από ραντεβού που είχε κλείσει μέσω διαδικτυακής επαφής ο Ηλίας Μίχος. Την ίδια ώρα, σε αδιέξοδο βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με τους παιδοβιαστές που συνευρέθηκαν με την 12χρονη σε οίκο ανοχής στον Κεραμεικό, που την πήγαινε ο 53χρονος παιδοβιαστής και μαστροπός.

Εν τω μεταξύ, δέκα συνολικά άτομα που είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής blindchat, εμφανίσθηκαν αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ, κατέθεσαν στους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση και άφησαν τα κινητά τους, προκειμένου να ελεγχθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Την ίδια ώρα, «φύλλο και φτερό» γίνονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί στην εφαρμογή blinchat. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 367 συνομιλίες χρηστών της εφαρμογής με τα προφίλ της ανήλικης στην εφαρμογή, που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.