Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Αθώος» εξακολουθεί να δηλώνει ο 36χρονος – Τι ισχυρίζεται

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Αθώος» εξακολουθεί να δηλώνει ο 36χρονος – Τι ισχυρίζεται

Ο υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι

«Αθώος» εξακολουθεί να δηλώνει ο 36χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά», ο οποίος βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, μέχρι να αποφασιστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

«Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με τη 12χρονη» υποστήριξε ο 36χρονος μιλώντας στην κάμερα του Star. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται, πως με την ανήλικη αντάλλαξε μόνο ένα μήνυμα. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, όταν την είδε στη φωτογραφία που του έστειλε, της είπε ότι είναι πολύ μικρή και διέκοψε κάθε επικοινωνία.

Ο 36χρονος φέρεται να άνοιξε λογαριασμό στην εφαρμογή γνωριμιών τον περασμένο Μάρτιο και η 12χρονη, όπως εκείνος ισχυρίζεται, του έστειλε πρώτη μήνυμα. Ωστόσο, η επικοινωνία τους μέσω μηνυμάτων, σύμφωνα με την ογκωδέστατη δικογραφία, φαίνεται ότι προσδιορίζεται μεταξύ 7 Ιουλίου και τέλος Αυγούστου.

Η μητέρα του από την πλευρά της είπε στην κάμερα του Star, ότι «το τελευταίο που θέλω να πω, είναι ότι στο τέλος η αλήθεια λάμπει. Μου λέει "είμαι αθώος, είμαι αθώος από την πρώτη στιγμή. Μαμά είμαι αθώος"» και συμπλήρωσε: «Όσο το παιδί μου, όσο εγώ, όσο όλη η οικογένειά μας καταδικάζουμε κάθε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης, οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης πόσο μάλλον εις βάρος ανηλίκων». Ο πατέρας του από την πλευρά του υποστήριξε: «Μία χαρά είναι το παιδί, το ακούσατε, τα μάθατε. Από 'κει και πέρα το παιδί δεν έχει καμία συμμετοχή και τελείωσε το θέμα».