Άγιος Παντελεήμονας: Αυτός είναι ο σεσημασμένος 63χρονος που βίαζε δύο ανήλικα αγόρια

Άγιος Παντελεήμονας: Αυτός είναι ο σεσημασμένος 63χρονος που βίαζε δύο ανήλικα αγόρια

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να αναγνωριστεί από τυχόν και άλλα θύματά του

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες καθώς και την ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 9 Οκτωβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για βιασμό δύο ανήλικων αδελφών.

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό με παθόντα ανήλικο, Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και Οπλοφορία.

Πρόκειται για τον:

Γούβαλη Νικόλαο του Ιωάννη και της Αναστασίας, γεννηθέντα την 4-7-1959 στη Λαμία.

Για τον 63χρονο υπήρξαν καταγγελίες της οικογένειας των παιδιών, ότι προσέγγισε σε πλατεία της περιοχής τα δυο ανήλικα παιδιά και με δόλωμα χρήματα τα οδήγησε σε σπίτι και τα βίασε. Το στοιχείο που συγκλονίζει, είναι ότι τα κακοποιούσε επί δέκα ολόκληρες μέρες με τον συγκεκριμένο τρόπο. Τα παιδιά κάποια στιγμή δεν άντεξαν και αφηγήθηκαν τον εφιάλτη στη μητέρα τους, η οποία πήγε απευθείας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων κι έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία. Ο κατηγορούμενος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.