Κολωνός: Πέμπτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – Στον εισαγγελέα σήμερα ο 36χρονος

Κολωνός: Πέμπτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – Στον εισαγγελέα σήμερα ο 36χρονος

Νέα εντάλματα συλλήψεις για τουλάχιστον τέσσερα άτομα - Απολογείται αύριο Δευτέρα η 38χρονη μητέρα για διακεκριμένη μαστροπεία

Ένας 36χρονος Έλληνας που συνελήφθη χθες με ένταλμα σύλληψης, είναι ο πέμπτος εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ επίκεινται τις επόμενες ώρες και ημέρες και νέες συλλήψεις.

Ο πέμπτος στη σειρά συλληφθείς, ο οποίος φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με την ανήλικη μέσα από διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών και να συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή του Μετρό των Σεπολίων, όπου τη βίασε έναντι αμοιβής, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να του απαγγελθούν οι βαρύτατες κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει και να παραπεμφθεί σε ανακριτή για να απολογηθεί.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθούν τέσσερα νέα εντάλματα συλλήψεων για πρόσωπα που η 12χρονη έχει κατονομάσει και οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στα ίχνη τους. Μέσα στις επόμενες ημέρες επίκεινται νέες συλλήψεις ατόμων, για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις πως είχαν βιάσει την 12χρονη. Η ανήλικη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τους αστυνομικούς να περιμένουν την έγκριση των ειδικών, προκειμένου να της δείξουν φωτογραφίες υπόπτων, προκειμένου να αναγνωρίσει τους άνδρες που την βίασαν και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος συλλήψεων.

Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να απολογηθεί η μητέρα της 12χρονης, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Από την απολογία της αλλά και από την έρευνα της αστυνομίας θα εξακριβωθεί η εμπλοκή της στους βιασμούς που υπέστη η ανήλικη.