Κολωνός: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις θείου της 12χρονης – «Μου είχε ζητήσει να την υιοθετήσω»

Κολωνός: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις θείου της 12χρονης – «Μου είχε ζητήσει να την υιοθετήσω»

Ο ξάδελφος του πατέρα του κοριτσιού κατήγγειλε, ότι τηλεφώνησε στην Αστυνομία καταγγέλλοντας ξυλοδαρμούς της μητέρας και των παιδιών και του απάντησαν ότι τους ήταν γνωστό

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, με ξάδελφο του πατέρα της να αποκαλύπτει, το τι βίωνε το κοριτσάκι και τα αδέλφια της στο οικογενειακό τους περιβάλλον και ότι το θύμα της φρικτής αυτής ιστορίας του είχε ζητήσει όταν ήταν σε ηλικία 9 ετών να την υιοθετήσει.

«Έχω τρέξει για αυτά τα παιδιά, όπως και για τον πατέρα της 12χρονης. Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια, για να τον βγάλω από την φυλακή. Όλη μέρα έκανε ναρκωτικά και έπαιζε playstation και "έτρωγε" τα χρήματα από όλα τα επιδόματα». Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε, ότι ο πατέρας της 12χρονης έκανε χρήση κάνναβης μέσα στο σπίτι, όπου ζούσαν και τα παιδιά και προφανώς αυτά αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, μέχρι και ο ένοικος του 5ου ορόφου μύριζε τον καπνό από το χασίς.

Ακόμη, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Live News, ότι ο ίδιος παρενέβη μαζί με ένα ξάδερφό του από το Αγρίνιο, την στιγμή που ο πατέρας της 12χρονης προσπάθησε να δείρει την θεία της 12χρονης από την Λευκάδα, η οποία είναι και το πρόωπο που οδήγησε στην αποκάλυψη της φρικτής ιστορίας, για ασήμαντο λόγο σε παρελθόντα χρόνο και υποστήριξε, ότι ήταν πολλαπλές οι φορές, που είχε δείρει την μητέρα της 12χρονης, αλλά και τα παιδιά του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο ξάδελφος του πατέρα της 12χρονης, η μητέρα της είχε πάει να μείνει και στη στέγη κακοποιημένων γυναικών.

Ο θείος της 12χρονης εξιστόρησε ακόμη, ότι «είχα πάει στο Αγρίνιο για ένα μνημόσυνο ενός θείου μου, τρεις μέρες περάσαμε πολύ όμορφα. Και σκεφτείτε για τρεις μέρες που πέρασε καλά με την κόρη μου, που είναι 13 ετών, που πέρασε καλά, τρώγαμε όλοι μαζί, έπλενε τα δόντια του στην ώρα του, είχε μπει σε μια σειρά. Μου είπε η (…) "Ρε θείε θα με υιοθετήσεις;". Της λέω "κορίτσι μου, πως θα σε πάρω από τα αδέλφια σου; Σε θέλουν κι αυτά και σε αγαπάνε". Σκεφτείτε τι μου έλεγε το παιδί, έτσι που είχε έρθει τρεις μέρες μαζί μου…». Επιπλέον αποκάλυψε ότι «ζητάγαμε από την γιαγιά των παιδιών να πάρουμε ένα ή δύο παιδάκια για διακοπές, για να περάσουν λίγο όμορφα και αυτά και δεν μας τα έδιναν ποτέ». Επιπλέον, είπε ότι μία άλλη θεία ήθελε να υιοθετήσει κανονικά με χαρτιά ένα μικρότερο αδελφάκι της 12χρονης και πάλι δεν έδιναν το παιδί.

Σχετικά με την 12χρονη και τα συγκλονιστικά γεγονότα περιέγραψε: «Ένα βράδυ μου έκανε call me back η 12χρονη στην εφαρμογή του viber και πήρα με βίντεο κλήση πίσω και την είδα μέσα σε καφετέρια του Κολωνού και ήταν μόνη της 10 παρά το βράδυ μαζί με τον μικρό της αδελφό και στην συνέχεια τηλεφώνησα στους γονείς τους να πάνε να πάρουν τα παιδιά, που ήταν μόνα τους και οι γονείς γέλαγαν».

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε ότι τότε «πήρα την αστυνομία να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά και μου είπαν, ότι γνωρίζουν για τους ξυλοδαρμούς» και συνέχισε δηλώνοντας ότι είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να βοηθήσει τα παιδιά.