Συγκλονίζει θύμα ασέλγειας από προπονητή πολεμικών τεχνών όταν ήταν 15 ετών

Συγκλονίζει θύμα ασέλγειας από προπονητή πολεμικών τεχνών όταν ήταν 15 ετών

Η κοπέλα περιγράφει το τέχνασμα που χρησιμοποίησε για να την αποπλανήσει και συμβουλεύει τα θύματα να μιλάνε

Να μην φοβούνται, να μιλάνε στους δικούς τους ανθρώπους και κυρίως να μην σκέφτονται, τι θα πει εκείνος ή εκείνη που μπορεί να είναι ο δράστης, συμβουλεύει τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης η 20χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία έπεσε θύμα ασέλγειας σε ηλικία 15 ετών από τον προπονητή της στις πολεμικές τέχνες.

Η υπόθεση εκδικάζεται σε πρώτο βαθμό μετά από καταγγελία στην οποία προέβισαν το 2017 οι γονείς της τότε ανήλικης κοπέλας, η οποία μίλησε στο Star. Όπως λέει «στην αρχή με προσέγγισε φιλικά, με κομπλιμέντα για το σώμα μου, για το πόσο έχω μεγαλώσει, πόσο μεγαλοδείχνω σε σχέση με άλλα κορίτσια, για τις ικανότητές μου, ότι έχω πολύ μέλλον στο άθλημα. Εγώ κολακεύτηκα πάρα πολύ με όλα αυτά».

Τα περιστατικά που εξιστορεί η κοπέλα εκτυλίχθηκαν το 2017 όποτε και καταγγέλθηκαν από την οικογένεια του κοριτσιού. Ο προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται, ότι ασέλγησε σε βάρος της όταν η νεαρή κοπέλα ήταν μόλις 15 ετών. «Ο πατέρας μου συγκεκριμένα πήγε και τον έπιασε και του είπε "απομακρύνσου από την κόρη μου. Εμείς σε εμπιστευτήκαμε" και εκείνος απλά έσκυψε το κεφάλι και ζήτησε συγγνώμη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο προπονητής προσέγγισε αρχικά την τότε 15χρονη κοπέλα μέσα στη σχολή πολεμικών τεχνών. Στη συνέχεια της έστελνε μηνύματα θαυμασμού, όμως ένα από αυτά τα μηνύματα το είδαν οι γονείς του κοριτσιού. Σύμφωνα με τη συνήγορο του θύματος, η κοπέλα προσπάθησε ακόμα και να βλάψει τον εαυτό της, λόγω των ενοχών που της είχε προκαλέσει ο κατηγορούμενος.