Πάτρα: Καταθέτει ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι θα γίνει με τον Δασκαλάκη

Πάτρα: Καταθέτει ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι θα γίνει με τον Δασκαλάκη

Ιατροδικαστικά η υπόθεση έχει τελειώσει

Ζήτημα λίγων ημερών είναι η νέα κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλογρηά που μιλά καθαρά για εγκληματική ενέργεια.

Την ίδια ώρα φως στο καλά κρυμμένο μυστικό για την ώρα της δολοφονίας της Ίριδας φαίνεται πως ρίχνει η κατάθεση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία δεν προσδιόρισε με σαφήνεια, τον χρόνο που έλειψε από κοντά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, την ημέρα που πέθανε η Ίριδα.

«Ιατροδικαστικά έχει τελειώσει η υπόθεση. Είναι σαφές το νέο πόρισμα από τους κ.κ. Καρακούκη και Καλόγρηα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, έχει προέλθει από ασφυξία και ότι πρόκειται για δολοφονία», είπε την Κυριακή, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, αναφερόμενος στο θρίλερ με την δολοφονία των τριών μικρών αδελφών στην Πάτρα.

Εκτός κάδρου ο Μάνος Δασκαλάκης;

Επίσης ο κ. Γλύκας σημείωσε πως δεν φαίνεται με τα μέχρι τώρα δεδομένα να προκύπτει πως θα αναγγελθεί κάποια κατηγορία στον πατέρα των τριών κοριτσιών, έστω για αμέλεια, ενώ διευκρίνισε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μπορεί να στραφεί κατά του Δημοσίου, νοσοκομείων και ιατροδικαστών και να ζητήσει ακόμη και χρηματική αποζημίωση.

«Αν αποτιμηθεί ότι δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη, λόγω αμέλειας και έκθεσης παιδιών σε κίνδυνο, κάτι που δεν φαίνεται, ο κ. Δασκαλάκης έχει όλη την δυνατότητα να στραφεί κατά δημόσιων λειτουργών, μπορεί να αναζητήσει και ποινικές ευθύνες, αλλά και αποζημίωση, κάνοντας αγωγές», υπογράμμισε ο κ. Γλύκας.