Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι «ύποπτες» αναζητήσεις της στο ίντερνετ πριν τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι «ύποπτες» αναζητήσεις της στο ίντερνετ πριν τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας

Για ποιο λόγο η διαφήμιση με κεταμίνη που εμφανίστηκε στο κινητό της κατηγορούμενης παίζει σημαντικό ρόλο στη δολοφονία του 9χρονου κοριτσιού

Μπορεί να έχει σβήσει όλα τα ψηφιακά της ίχνη στο ίντερνετ ή τουλάχιστον αυτό να νομίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο οι αρχές έχουν, ήδη, συγκεντρώσει πολλά στοιχεία για τις αναζητήσεις της και θα βρούνε κι άλλα στην πορεία. Υπάρχουν, μάλιστα, κάποια πολύ ύποπτες λέξεις που έχει χρησιμοποιήσει στο διαδίκτυο πριν τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η 33χρονη μητέρας της.

Αυτές τις λέξεις αποκάλυψε ο ρεπόρτερ του Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και η υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα από την ίδια οικογένεια μέσα σε 2,5 χρόνια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Συγκεκριμένα παρουσίασε τον πλήρη κατάλογο των λέξεων που αναζητούσε στο διαδίκτυο η 33χρονη την περίοδο μεταξύ της 12ης και 28ης Ιανουαρίου 2022.

Υπενθυμίζεται πως η 9χρονη Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου και η αιτία είναι η υπερβολική χορήγηση κεταμίνης.

Τι έψαχνε η κατηγορουμένη:

  • έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό
  • αναισθησία στα παιδιά
  • αναισθητικά φάρμακα
  • νυχτερινή επιληψία
  • εγκεφαλική ατροφία
  • δραστική ουσία – φαινοβαρβιτάλη
  • epanutin: αντιεπιληπτικό φάρμακο, που αν δοθεί σε μεγάλη ποσότητα προκαλεί ακαριαίο θάνατο
  • ιατροτέκ: ηλεκτρονική ιατρική βιβλιοθήκη που παρέχει πληροφορίες για παθήσεις και φάρμακα

Οι συγκεκριμένες αναζητήσεις δεν δικαιολογούν την εμφάνιση διαφήμισης κεταμίνης στην 33χρονη. Η διαφήμιση προκύπτει μονάχα εάν αναζητήσει επ’ ακριβώς τον όρο.

Ταυτόχρονα, η νέα αποκάλυψη από την κατάθεση της παδίατρου πως η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πει πως η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την αδερφή της Ίριδα στην κούνια, βάζει ακόμα σε πιο δύσκολη θέση την προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, όπου έχει όλες τις... ανέσεις η 33χρονη και της αρέσει να διαβάζει νουβέλες!

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κεταμίνης

Παράλληλα, είναι ότι γνωστό ότι εξαρθώθηκε κύκλωμα που διακινούσε αναβολικές ουσίες, ωστόσο αυτό που έχει «σημάνει συναγερμό» στην Αστυνομία είναι το γεγονός ότι μεταξύ αυτών βρισκόταν και η κεταμίνη.

Μάλιστα, τα δέματα τα οποία είχαν μέσα τη συγκεκριμένη ουσία εντοπίστηκαν σε χώρες των Ηνωμένων Πολιτειών και υπήρξε συνεργασία των ελληνικών Αρχών με τις ξένες διωκτικές Αρχές.

Αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί δύο άτομα τα οποία κρατάνε ιδιαίτερα αρνητική στάση και δεν δίνουν καμία πληροφορία σε ό,τι αφορά τις παράνομες ενέργειές τους. Έχουν κατασχεθεί ακόμη 10 δέματα που θα ταχυδρομούσαν σε άλλες χώρες της Ε.Ε.