Πάτρα: Νέα στοιχεία-σοκ για την διαχείριση του Μάνου Δασκαλάκη των οικονομικών της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Νέα στοιχεία-σοκ για την διαχείριση του Μάνου Δασκαλάκη των οικονομικών της σπιτονοικοκυράς

Ο δικηγόρος των συγγενών της καταγγέλλει ότι δεν πλήρωνε τις δόσεις του δανείου της και σταμάτησε να τις παίρνει τα φάρμακά της

Νέες καταγγελίες-σοκ για την διαχείριση από τον Μάνο Δασκαλάκη βάσει πληρεξουσίου των οικονομικών της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, έκανε ο δικηγόρος των συγγενών της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο πληρεξούσιο της 69χρονης στον Μάνο Δασκαλάκη, αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία, που προκύπτουν από την έρευνα. «Όταν ο Μάνος Δασκαλάκηςε εξασφάλισε το 2017 το πληρεξούσιο της αποβιώσασας γυναίκας, υπήρχε ένα δάνειο, το οποίο έως τότε αποπλήρωνε η ίδια. Από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση από αυτό το δάνειο. Το εξώδικο που ανέλαβε να στείλει η τράπεζα, αναφέρει πως από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση του δανείου», ανέφερε αρχικά.

«Το πληρεξούσιο γράφει ρητώς, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την υποχρέωση να διαχειρίζεται όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της 69χρονης και επιπλέον, είχε την υποχρέωση να της παίρνει τα φάρμακα που της συνταγογραφούσαν, καθώς έπασχε από ασθένεια και έχει σταματήσει η συνταγογράφηση. Η αποβιώσασα επαιρνε σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, το δάνειο, τα φάρμακα, δεν πλήρωνε τίποτα», κατέληξε ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης.