Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν αναζήτησε ποτέ την κεταμίνη στο διαδίκτυο» – «Θα προχωρήσουμε το αίτημα αποφυλάκισης»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν αναζήτησε ποτέ την κεταμίνη στο διαδίκτυο» – «Θα προχωρήσουμε το αίτημα αποφυλάκισης»

Tί δήλωσε ο δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας

Δηλώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ζητώντας να γίνει σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας της κατηγορουμένης, έκανε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Την πρωτοβουλία της έρευνας θα την διατηρήσουν οι εισαγγελικές αρχές», δήλωσε στα ΜΜΕ ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης σχολιάζοντας τα όσα έγιναν γνωστά για της ψηφιακές αναζητήσεις της πελάτισσάς του.

Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι, μετά την απάντηση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, «δικαιώνεται ο ισχυρισμός της ότι για πρώτη φορά έκανε έρευνα για την κεταμίνη στις 30 Μαρτίου 2022, σε χρόνο μεταγενέστερο του θανάτου της Τζωρτζίνας και στον χρόνο στον οποίο είχε δημοσιευτεί η σχετική είδηση στα ΜΜΕ.

Μιλώντας για τις ψηφιακές αναζητήσεις της 33χρονης κατηγορούμενης είπε πώς αυτές αφορούσαν «αναισθητικά φάρμακα και όχι για ουσίες προκαλούν θάνατο ή δηλητήρια».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η σχετική έρευνα της μητέρας, έγινε στις 17 Ιανουαρίου 2022, το βράδυ που η Τζορτζίνα είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου.

«Η μητέρα αναζήτησε στο Διαδίκτυο αναισθητικές ουσίες που της χορηγήθηκαν κατά την συγκεκριμένη εξέταση που είχε υποβληθεί. Δεν αναζήτησε ποτέ την κεταμίνη».