Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου» – Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου» – Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

«Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους» δηλώνει μετά την προφυλάκισή της για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πίστευε ότι θα καταλήξει στην φυλακή και τώρα ελπίζει, ότι σύντομα θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, καθώς όπως λέει «δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή».

Η 33χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγο πριν οδηγηθεί από την ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή».

Η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα πληγωμένη από τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς όπως είπε δημοσιογράφο Πάνο Σόμπολο, εκείνη «μίλησε με τα καλύτερα λόγια» στην κατάθεσή της για τον σύζυγό της. «Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου» είπε. Η ρήξη στο ζευγάρι είναι οριστική. Ο Μάνος έχει πάρει πλέον αποστάστεις από τη Ρούλα, μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ εκείνη, σαν απάντηση, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος είπε, ότι η ίδια φοβάται πολύ την φυλακή. «Δεν είναι το πιο ασφαλές σημείο, να βρίσκεται ο καθένας, πόσο μάλλον η Ρούλα με την αρνητική δημοσιότητα. Έχουμε υποβάλλει αίτημα να προαυλίζεται μόνη της» είπε.