Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαμός στον Κορυδαλλό με την 33χρονη – «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να μεταφερθεί αλλού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαμός στον Κορυδαλλό με την 33χρονη – «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να μεταφερθεί αλλού

Σε ειδικό κελί από το πρωί - Βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σε ειδικό κελί στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωί, προφυλακισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου, απομονωμένη από τις άλλες κρατούμενες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, από το πρωί μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού επικρατεί ένταση και αναστάτωση, ενώ επί τόπου βρίσκονται εισαγγελέας και γιατρός.

Το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα είναι «στο τραπέζι», λόγω των αντιδράσεων των άλλων κρατουμένων απέναντί της, αλλά και της κατάστασης που βρίσκεται η ίδια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ταραγμένη από όταν πέρασε το κατώφλι των φυλακών, καθώς φέρεται να κλαίει συνεχώς ενώ ισχυρίζεται ότι είναι αθώα.

Στην 33χρονη φερόμενη ως παιδοκτόνο έχει δοθεί πρόσβαση σε «ιδιωτικό» καρτοτηλέφωνο αφού κανείς δεν θέλει να έρθει σε επαφή με άλλες κρατούμενες υπό τον φόβο προπηλακισμού. Η ίδια φέρεται να έχει ζητήσει και τηλεόραση, κάτι που δικαιούται όπως κάθε άλλος έγκλειστος των φυλακών.

Άγριες αποδοκιμασίες έξω από τις φυλακές

Η κατηγορούμενη περνάει την πύλη των φυλακών. Εκεί έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο κράτησης για την 33χρονη διότι είναι ανεπιθύμητη από τις κρατούμενες.

Στις 8.15 το πρωί, η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε από την ΓΑΔΑ και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.