Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου γιατρός του Παίδων για τη μέρα που «έφυγε» η Τζωρτζίνα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου γιατρός του Παίδων για τη μέρα που «έφυγε» η Τζωρτζίνα

«Μού έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής και δεν έκλαψε καθόλου», κατέθεσε για την αντίδραση της 33χρονης και αποκάλυψε: «Με σόκαρε ότι αντί να ειδοποιήσει τον πατέρα τηλεφώνησε σε ιατροδικαστή»

Τα περιστατικά που βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα είαι συγκλονιστικά και ειδικά όσα έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά της μητέρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μάλιστα πέρα από την κεταμίνη που βρέθηκε στο σώμα του κοριτσιού, υπάρχει και μια αποκαλυπτική μαρτυρία γιατρού του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για τις αντιδράσεις μόλις το παιδί πέθανε.

Ο γιατρός μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open και στην ουσία... καίει την 33χρονη, η οποία κρατείται, πλέον στην ΓΑΔΑ και δεν έχει και τη στήριξη του εν διαστάσει συζύγού της, Μάνου Δασκαλάκη.

«Όταν έβγαινε έξω, μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής και δεν έκλαψε καθόλου. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για μια μάνα που της ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού της» κατέθεσε ο συγκεκριμένος γιατρός και όσα συνέχισε να λέει είναι εξίσου συγκλονιστικά:

«Αυτό που με σόκαρε περισσότερο, ήταν η αγωνία της να μεταφερθεί η σορός του παιδιού στην Πάτρα, για να γίνει εκεί η νεκροτομή, κάτι που ζητούσε επίμονα. Μάλιστα, αντί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της (σ.σ. Μάνο Δασκαλάκη) ή συγγενείς της, για να τους ενημερώσει για τον θάνατο του παιδιού, πήρε τηλέφωνο ιατροδικαστή στην Πάτρα, προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία-νεκροτομή. Μάλιστα, μας έδινε τηλέφωνο και μας παρότρυνε να μιλήσουμε με τον ιατροδικαστή, κάτι που αρνηθήκαμε, γιατί το πρωτόκολλο μας υποδεικνύει να ενημερώσουμε την αστυνομία».