Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Θα δώσω διευκρινίσεις να λάμψει η αλήθεια», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Θα δώσω διευκρινίσεις να λάμψει η αλήθεια», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ζήτησαν από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να κλείσει το κινητό για να μην μάθει ότι δεν ήταν απλή προασγωγή - «Δεν ξέρω τι να σας πω», ήταν η πρώτη αντίδραση του πατέρα

Προφανώς δεν περίμενε ότι πολύ γρήγορα θα έβγαινε το ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και πως θα άμεσα ο εισαγγελέας θα της ασκούσε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο λόγος για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται ότι δηλητηρίασε με κεταμίνη την 9χρονη κόρη της, ενώ πλέον η έρευνα επεκτείνεται και στα άλλα δύο  κορίτσια στην υπόθεση θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας. Να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια», φέρεται να είπε η 33χρονη μητέρα στους 3 αστυνομικούς, όταν έφτασαν στο σπίτι της στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα για να την πάνε στην ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών κοριτσιών μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο, για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα, αλλά προσαγωγή, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και η σύλληψη.

Η ουσία που βρέθηκε στο σώμα της Τζωρτζίνας είναι η κεταμίνη, που θεωρείται δολοφονική, όπως είπε και ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα

Από την μεριά του, ο πατέρας των τριών παιδιών, δήλωσε άγνοια για το ένταλμα σύλληψης της συζύγου του. Επικοινώνησαν μαζί από τον Alpha και ο Μάνος Δασκαλάκης είπε: «Πριν που μιλήσαμε δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω. Τώρα δεν ξέρω τι να σας πω. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω».

Ρωτήθηκε αν είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία προς τη ίδια είτε τον ίδιο, ο άνδρας απάντησε: «Από κανέναν, είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή».

Παράλληλα, ρώτησαν τον πατέρα αν του ζητήθηκε να μεταβεί στην Αθήνα και η απάντησή του ήταν αρνητική.