Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ – Η σημαντική μαρτυρία

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ – Η σημαντική μαρτυρία

Πώς αντέδρασε η μητέρα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Στα νοσοκομεία της πόλης αναζήτησε απαντήσεις το «Φως το Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή εντόπισε μία σημαντική μάρτυρα που ήταν στον διπλανό θάλαμο με αυτό της 9χρονης, ενώ τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή και οι θέσεις των γιατρών για την καθυστερημένη ειδοποίηση τους από την μητέρα, προκάλεσαν την παρέμβασή της στην εκπομπή.

Οι μαρτυρίες και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν το βράδυ της Παρασκευής, προκάλεσαν την παρέμβαση της μητέρας τους ζωντανά στην εκπομπή.

Η μητέρα δε συμφωνούσε με τα όσα ακούστηκαν από το ιατρικό κυρίως προσωπικό, ότι καθυστέρησε να τους ενημερώσει για την πρώτη ανακοπή της 9χρονης. Όπως υποστήριξε, κατά τη διάρκεια της κρίσης του μικρού κοριτσιού ήταν ξύπνια δίπλα στο παιδί και μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ όταν αντιλήφθηκε το πρόβλημα, ειδοποίησε τους γιατρούς.

Αίσθηση προκάλεσε και η αποκάλυψη του «Τούνελ» για πολύτιμα στοιχεία που χάθηκαν στο θάνατο του βρέφους. Δεν έγινε αυτοψία στο χώρο, το παιδί καθυστέρησε να νεκροτομηθεί και δεν εντοπίστηκε η ώρα θανάτου.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ένας τηλεθεατής έστειλε μια ανάρτηση που είχε κάνει στα social media η μητέρα το 2015 ότι περίμενε αγόρι. Σε εκείνο το σημείο η μητέρα λύγισε όσο ποτέ άλλοτε, αφού επρόκειτο για την εγκυμοσύνη που είχε στη δεύτερη κόρη της.