Κακοκαιρία Ελπίδα: Απίστευτη ταλαιπωρία στην Αττική οδό – «Σε 3 ώρες κάναμε 950 μέτρα», λέει οδηγός

Κακοκαιρία Ελπίδα: Απίστευτη ταλαιπωρία στην Αττική οδό – «Σε 3 ώρες κάναμε 950 μέτρα», λέει οδηγός

«Καλέσαμε το 1024 της Αττικής Οδού. Πιο εύκολα πιάνεις το τζόκερ παρά να σου απαντήσουν»

Τεράστια είναι η ταλαιπωρία του κόσμου μέσα στην Αττική οδό, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Τα αυτοκίνητα για να διανύσουν μερικά χιλιόμετρα χρειάστηκε να κάνουν μέχρι και 4 και 5 ώρες. Οι πολίτες είναι εξαγριωμένοι.

Η Αττική οδός με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα εκχιονιστικά της είναι εγκλωβισμένα από νταλίκες που «δίπλωσαν» στο ύψος του Γέρακα. Η Πυροσβεστική ζήτησε από την Τροχαία να κλείσουν όλες οι είσοδοι της Αττικής οδού και να μην μπαίνουν άλλα αυτοκίνητα μέσα.

«Η είσοδός μας στην Αττική Οδό έγινε στις 13.30 από την εσόδου Κορωπίου και τώρα είμαστε 950 από την είσοδο», είπε στην εκπομπή Live News του MEGA ο εγκλωβισμένος οδηγός, Γιώργος Τζερεφός.

«Καλέσαμε το 1024 της Αττικής Οδού. Πιο εύκολα πιάνεις το τζόκερ παρά να σου απαντήσουν. Πήραμε την Πολιτική προστασία και μας είπαν ότι υπεύθυνη είναι η Αττική Οδός».

Προβλήματα αντιμετωπίζουν χιλιάδες οδηγοί που παραμένουν εγκλωβισμένοι για ώρες.

Πηγές Πολιτικής Προστασίας: Ομαλοποιείται σταδιακά η κυκλοφορία 

Σταδιακά ομαλοποιείται η κατάσταση της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό, όπως επισημαίνουν πηγές της Πολιτικής Προστασίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και προσθέτουν ότι έπειτα από προσπάθειες της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας η κυκλοφορία σταδιακά ομαλοποιείται.

Επισημαίνεται ότι στην Αττική Οδό επικρατούσε κυκλοφοριακό χάος από το πρωί ειδικά στο κομμάτι από Παιανία έως Μεταμόρφωση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπως επίσης και στις εισόδους στο κομμάτι αυτό.

Η Τροχαία έχει ξεκινήσει ήδη αντιδρομήσεις στις εισόδους για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.