Κομψές στο zoom meeting με μια δόση glam!

Κομψές στο zoom meeting με μια δόση glam!

Στο Skaras Jewels θα βρείτε κοσμήματα κομψά και φινετσάτα για όλες τις ώρες της ημέρας

Δεν είναι λίγες οι μέρες που νιώθουμε πιο κουρασμένες και το πρωινό ξύπνημα για δουλειά μοιάζει ακατόρθωτο. Εκείνες τις στιγμές μας φαίνεται δύσκολο να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και αν βρισκόμαστε σε τηλε-εργασία θεωρούμε πως έχουμε πετύχει το τζακ-ποτ. Πιτζάμες, καφές, laptop και η μέρα θα κυλήσει!

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχουμε zoom meeting; 

Πρέπει να ανοίξετε την ντουλάπα και να φροντίσετε τουλάχιστον το πάνω μέρος του σώματος ώστε να έχετε μια πιο corporate εμφάνιση. Ένα πουκάμισο και ένα σακάκι είναι αρκετά…

Έχετε σκεφτεί όμως πως όταν προσέχουμε και φροντίζουμε την εμφάνισή μας ανεβαίνει τόσο η διάθεση όσο και η παραγωγικότητά μας;

Μήπως, επομένως, να φορέσετε ένα παντελόνι ή μια φούστα αλλά και αξεσουάρ που θα συμπληρώσουν το look σας, δίνοντας διακριτικές πινελιές λάμψης στην απομακρυσμένη επικοινωνία που θα έχετε με τους συνεργάτες σας;

Στο Skaras Jewels θα βρείτε κοσμήματα κομψά και φινετσάτα για όλες τις ώρες της ημέρας και φυσικά για την ώρα του zoom meeting.

Ο λαιμός σας σε πρώτο πλάνο

Ένα κόσμημα δε χρειάζεται πολλά στοιχεία για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Λεπτές γραμμές, ποιοτική κατασκευή και μια πέρλα δημιουργούν ένα ήσυχο αποτέλεσμα, ιδανικό για το zoom meeting. Είναι σίγουρο πως μπορεί να αναβαθμίσει την εμφάνισή σας προσφέροντας λάμψη και αναδεικνύοντας τα φυσικά σας χαρακτηριστικά. Μέσα από το e-shop του Skaras Jewels μπορείτε να βρείτε πολλές ακόμη επιλογές και να διαλέξετε το κολιέ που ταιριάζει στο δικό σας στυλ και ιδιοσυγκρασία.

Αναδείξτε τα αυτιά σας με υπέροχα σκουλαρίκια

Ποια γυναίκα δεν αγαπά τα σκουλαρίκια; Υπάρχουν τόσα σχέδια που μπορεί να επιλέξει… Κρεμαστά, καρφωτά, άλλοτε πιο διακριτικά, άλλοτε πιο εντυπωσιακά. Για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια διακριτικά μεν, με εντυπωσιακό σχέδιο δε, μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή. Οι κρίκοι διατηρούν τη διαχρονική τους αξία και η πλειοψηφία των γυναικών σε όλο τον κόσμο τους λατρεύει. Επιλέξτε ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο με vintage αισθητική για να κάνετε τη διαφορά.

Δώστε λάμψη στα δάχτυλά σας

Πολλές είναι οι γυναίκες που αγαπούν να στολίζουν τα δάχτυλά τους με όμορφους συνδυασμούς δαχτυλιδιών. Βεράκια, με κάποια πέτρα ή πέρλα, σειρέ, με κάποιο σχέδιο ή ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε είναι κυριολεκτικά στο χέρι σας να το επιλέξετε. Μια πολύ καλή επιλογή αποτελεί και το σεβαλιέ. Δώστε λάμψη στα δάχτυλά σας, επιλέγοντας δαχτυλίδια της αρεσκείας σας. Ένα σχέδιο με σχηματισμό του απείρου είναι κομψό και διακριτικό, με τον συμβολισμό του να σας θυμίζει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της στυλ και ιδιοσυγκρασία. Στο Skaras Jewels θα βρείτε επιλογές για κάθε γούστο. Χάρη στη μακρόχρονη πείρα μας και την αγάπη για την τέχνη του κοσμήματος προτείνουμε κοσμήματα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής για να αισθάνεστε κομψές και λαμπερές ακόμη και όταν πρέπει να ανταποκριθείτε σε απαιτητικές καταστάσεις από το σπίτι. 

Δείτε τα κοσμήματα εδώ: Σκουλαρίκια Κρίκοι από Ροζ Χρυσό, Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό με Μαργαριτάρια, Δαχτυλίδι από Κίτρινο Χρυσό