Αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι: Ακατάληπτα όσα λέει η 49χρονη στην Αστυνομία

Αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι: Ακατάληπτα όσα λέει η 49χρονη στην Αστυνομία

Μιλάει για μία γυναίκα που βρίσκεται σε εγκληματική οργάνωση και πρέπει να συλληφθεί

Σε σύγχυση φέρεται να βρίσκεται η 49χρονη Αλβανή υπήκοος και βιολογική μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που απέκτησε με τον 68χρονο οφθαλμίατρο και ζει μαζί του, σύμφωνα με όσα λέει στην ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, μετά τη σύλληψή της για τον πυροβολισμό και τον σοβαρό τραυματισμό του γιατρού στο Χαλάνδρι.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που συμμετέχουν στην προανάκριση, αδυνατούν να βγάλουν συμπέρασμα από όσα λέει το πρώην μοντέλο και νυν εικαστικό από την Αλβανία, καθώς μέσα σε ένα ακατάληπτο παραλήρημα, τη μια μιλάει για το παιδί της και την άλλη αναφέρεται σε μια γυναίκα, η οποία όπως λέει, προσποιείται ότι είναι μητέρα της 12χρονης, ζητώντας από τους αστυνομικούς να την συλλάβουν, γιατί όπως ισχυρίζεται, είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Σε ερωτήσεις που της έγιναν για το κίνητρο της επίθεσης στον γιατρό, η 49χρονη είπε, ότι το έκανε για το παιδί και την επιμέλειά του, καθώς όπως ισχυρίζεται η ίδια, η 12χρονη κόρη της «βασανίζεται. Όσο για το όπλο της επίθεσης, το οποίο φαίνεται να είναι παλιάς κατασκευής, η δράστις δεν δίνει απαντήσεις για το πού το βρήκε.

Στο χειρουργείο ο οφθαλμίατρος

Ο οφθαλμίατρος, Γιώργος Νέος, που δέχθηκε τις σφαίρες από το όπλο της 49χρονης, χειρουργείται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Ο 68χρονος γιατρός φέρει τραύματα στο θώρακα και δίνει μάχη στο νοσοκομείο. Ο δικηγόρος του κ. Νέου μίλησε στο Μεga για το παρελθόν με του γιατρού με την 49χρονη μητέρα του παιδιού του, η οποία φέρεται να απειλούσε ακόμη και τη σύζυγο του Γιώργου Νέου.

Όπως είπε, αρχικά η ίδια είχε την επιμέλεια του κοριτσιού, όπως ορίζει ο νόμος για τα εκτός γάμου παιδιά, εκβιάζοντας τον να της δίνει όλο και περισσότερα χρήματα. Όταν κάποια στιγμή η ίδια εξαφανίσθηκε με το παιδί, διακόπτωντας την επικοινωνία με τον πατέρα του, ο οποίος το είχε αναγνωρίσει, ο γιατρός προσέφυγε στην δικαιοσύνη, η οποία τελικώς του ανέθεσε την επιμέλεια του παιδιού.