Θρίλερ στα Χανιά: Οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης Γαλλίδας πριν χαθούν τα ίχνη της

Θρίλερ στα Χανιά: Οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης Γαλλίδας πριν χαθούν τα ίχνη της

Ώρες αγωνίας για τη Βιολέτ - Τι γνωρίζουμε έως τώρα

Συνεχίζεται για έβδομη ημέρα το θρίλερ με την εξαφάνιση της 29χρονης Γαλλίδας, Βιολέτ Γκιγκανό στα Χανιά, με τις έρευνες να μην έχουν αποδώσει ακόμα καρπούς.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή νοσηλεύτρια έκανε μόνη της διακοπές στην Κρήτη, ενώ τα ίχνη της χάθηκαν στις 24 Ιουνίου στο Ελαφονήσι. Η κοπέλα διατηρούσε καθημερινή επικοινωνία με την οικογένειά της στη Γαλλία, ενώ τελευταία φορά μίλησε με τους γονείς της στις 24 Ιουνίου, όταν και τους ενημέρωσε πως σκοπεύει να επισκεφθεί το Ελαφονήσι, από όπου αργότερα ανάρτησε φωτογραφία στα social media. Έκτοτε, η 29χρονη δεν έδωσε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα οι γονείς της ενημερώσουν τις γαλλικές και ελληνικές αρχές.

Από την Τρίτη (29/06) δόθηκε σήμα για να βρεθεί η νεαρή κοπέλα. Οι αρχές έχουν ήδη εντοπίσει το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Κριού στο Σέλινο, με πιο πιθανό ενδεχόμενο να το άφησε εκεί προκειμένου να περπατήσει μέχρι το Ελαφονήσι. Πυροσβέστες, αστυνομικοί, εθελοντές διασώστες, drones και εκπαιδευμένοι σκύλοι έχουν επιστρατευτεί για τον εντοπισμό της.

Στο Kεδρόδασος, εντοπίστηκε επίσης από λουόμενους ένα smart watch με strass, γυναικείο, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 29χρονη Γαλλίδα είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει από την Κρήτη για να επιστρέψει στην πατρίδα της στις 28 του μήνα, ενώ είχε κλείσει και δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Παλαιοχώρας, στο οποίο δεν πήγε ποτέ. Οι αρχές εκτιμούν πως ενδεχομένως μετακινήθηκε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Κριού κι από εκεί περπάτησε προς το Ελαφονήσι.

Στο όχημα βρέθηκε συσκευή GPS και μια βαλίτσα στο πορτ μπαγκάζ. Τα ευρήματα εξετάζονται.

Παράλληλα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert με τη φωτογραφία και τα στοιχεία της 29χρονης, μετά από αίτημα της οικογένειάς της.

Η Βιολέτ Γκιγκανό έχει ύψος 1.48 μ., έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.