Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Σοκάρει το βίντεο με τον δράστη να αποχωρεί από τον τόπο του εγκλήματος

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Σοκάρει το βίντεο με τον δράστη να αποχωρεί από τον τόπο του εγκλήματος

Ακούστηκαν 3 πυροβολισμοί και ο 74χρονος άφησε την εν διαστάσει γυναίκα του να αιμορραγεί στο πεζοδρόμιο

Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του επειδή είχαν οικονομικές διαφορές... Τουλάχιστον αυτό φέρεται να ομολόγησε ο 74χρονος, ο οποίος φαίνεται σε ένα βίντεο-ντοκουμέντο που έβγαλε η ΕΡΤ να αποχωρεί από τον τόπο του εγκλήματος στην Αγία Βαρβάρα και η ψυχραιμία του σοκάρει...

Τις εικόνες του εγκλήματος κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από διπλανό σπίτι, ενώ στο βίντεο ακούγονται τρεις πυροβολισμοί και έπειτα ο δράστης να φεύγει και να αφήνει τη γυναίκα να αιμορραγεί στο πεζοδρόμο.

Εκεί βρήκαν την 64χρονη περαστικοί, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα. Η γυναίκα είχε χτυπηθεί στον λαιμό και στον ώμο. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία πνοή της.

«Ακούσαμε ένα μπαμ, σαν να είναι βεγγαλικά. Βγήκα έξω και μου είπαν μια γυναίκα έπεσε κάτω. Ήταν μια γυναίκα μέσα στα αίματα», ανέφερε μια κάτοικος της περιοχής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα ενώ θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα.