Χανιά: Ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας βλέπει ο δικηγόρος της μητέρας της 11χρονης

Χανιά: Ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας βλέπει ο δικηγόρος της μητέρας της 11χρονης

«Δεν είχε λόγο το παιδί να αυτοκτονήσει»

Ανοιχτό ενδεχόμενο η 11χρονη στα Χανιά να έχει δολοφονηθεί άφησε ο δικηγόρος της μητέρας της Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης (02/06), ο δικηγόρος αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς συμμαθητών της 11χρονης, δηλαδή ότι ορισμένους τους είχε αποχαιρετήσει, σημειώνοντας ότι η μητέρα υποστηρίζει ότι το παιδί δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει.

«Όλοι οι συμμαθητές της και οι καθηγητές της κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί, για την ψυχή της παρέας», είπε ο κ. Λύτρας. «Σύμφωνα με τη μητέρα της, το παιδί έμενε έξω από το σπίτι, ποτέ δεν είχε απομακρυνθεί. Πώς βρέθηκε εκεί, με ποιον τρόπο» διερωτήθηκε.

«Δεν είχε λόγο το παιδί να αυτοκτονήσει. Δεν βρέθηκε το τηλέφωνο. Δεν έχει γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου» υπογράμμισε ο δικηγόρος.

Χανιά: Πήγε να πηδήσει στο κενό ο πατέρας της 11χρονης - Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της Ιωάννας βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση έκρινε ότι ο άνδρας έπρεπε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο, καθώς χθες, Τρίτη (01/06) πήγε στο σημείο όπου βρέθηκε η 11χρονη και επιχείρησε να βουτήξει από τον ίδιο βράχο, όπως είχε μεταδώσει το MEGA.

Αν θα του δοθεί φαρμακευτική αγωγή ή όχι θα το κρίνουν οι γιατροί, αναφέρει το ρεπορτάζ. O πατέρας είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και με τον τρόπο αυτό ζητά την επιμέλεια των υπόλοιπων παιδιών τους.