Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φτωχά τα ευρήματα στο σπίτι – Πολλά τα αναπάντητα ερωτηματικά

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φτωχά τα ευρήματα στο σπίτι – Πολλά τα αναπάντητα ερωτηματικά

Πού στρέφονται τώρα οι έρευνες - Σε συμπληρωματική κατάθεση θα κληθεί ο 32χρονος πιλότος

Στο σκοτάδι εξακολουθούν να βρίσκονται οι έρευνες, όσον αφορά στην ταυτότητα των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ενώ πολλά είναι και τα ερωτηματικά, που ζητούν απαντήσεις.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας "Το Βήμα" στο Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος, παρά την επισταμένη έρευνα στη μεζονέτα όπου διαπράχθηκε η ληστεία μετά φόνου, δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής ούτε από DNA, ούτε από κάμερες οι δράστες, με βάση την περιγραφή τους από τον 32χρονο σύζυγο της άτυχης κοπέλας. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν στοιχεία στον κόσμο των ποινικών, καθώς εκτιμούν ότι οι δράστες είναι γνώριμοι στις Αρχές.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, έχει ληφθεί μία κατάθεση από ιδιώτη, που δίνει και άλλες διαστάσεις στο τραγικό συμβάν. Παράλληλα, αρκετά αρκετά είναι τα ερωτήματα, που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση.

Πρώτον, γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης θα μπορούσε να έχει λιποθυμήσει και να μην αντιδρά.

Δεύτερον, αν το θύμα αντιστάθηκε στους κακοποιούς, πώς δεν φέρει καμία αμυχή ή άλλο σημάδι πάλης.

Τρίτον, γιατί οι δράστες έδεσαν με σκοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μάλιστα μπροστάγκωνα και στο πάτωμα, αντί να τον δέσουν σε καρέκλα και πισθάγκωνα, όπως κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις οι κακοποιοί, ενώ την 20χρονη την έδεσαν μόνο με τα ρούχα της και πισθάγκωνα.

Τέταρτον, για ποιο λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που υπήρχαν στο σπίτι, αντί να τις ξηλώσουν και να τις πάρουν μαζί τους.

Τέλος, πριν εισβάλουν στο σπίτι, γιατί δεν έκοψαν το ρεύμα και την τηλεφωνική γραμμή, ενώ φεύγοντας μάλιστα, άφησαν πίσω τους και το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου πιλότου, με το οποίο κάλεσε την Άμεση Δράση μία ώρα μετά το συμβάν.