Lockdown: Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για την εστίαση– Πότε επιστρέφουν τα τραπεζάκια έξω

Lockdown: Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για την εστίαση– Πότε επιστρέφουν τα τραπεζάκια έξω

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Η εστίαση αποτελεί έναν από τους κλάδους της οικονομίας που έχουν δεχθεί ισχυρό πλήγμα από την πανδημία, καθώς παραμένει κλειστή εδώ και πέντε μήνες.

Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, όπου και αναμένουμε ανακοινώσεις.

Όπως ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη για τον κλάδο της εστίασης με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) Γιώργο Καββαθά και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Στην σύσκεψη θα βρίσκονται και, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτη, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, οι υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος και Άκης Σκέρτσος, και ο γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.

Είμαστε κοντά στο να προτείνουμε το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους, επεσήμανε νωρίτερα σήμερα ο Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ενώ οι πληροφορίες μιλούν για άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους μετά τις 15 Απριλίου.