Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα

Αλλάζει το σκηνικό από σήμερα

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της χώρας κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνοντας πως κυρίως θα επηρεαστεί η δυτική και η βόρεια πλευρά της χώρας.

Το βράδυ της Τετάρτης στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου, στην ανατολική Στερεά και την Αττική είναι μικρή η πιθανότητα να βρέξει τοπικά.

«Ο καιρός θα είναι μαλακός τα ξημερώματα της Πέμπτης» τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνοντας πως η θερμοκρασία δεν θα πέσει κάτω από τους 5 βαθμούς σε ολόκληρη τη χώρα.

Την Παρασκευή, 12 Μαρτίου, καλός, ήπιος καιρός θα επικρατεί σχεδόν παντού στην Ελλάδα, εκτός από μια συννεφιά στη βόρεια χώρα το μεσημέρι.

Το Σάββατο, 13 Μαρτίου, η μέρα θα αρχίσει με ηλιοφάνεια αλλά κατά τη διάρκεια της μέρας μια συννεφιά θα «ξεχυθεί» από τα δυτικά προς τα ανατολικά σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Πέμπτη θα είναι η πιο κρύα ημέρα της εβδομάδες ενώ το Σάββατο μπορεί να δούμε ακόμη και 20άρια. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο 15 με 16 του Μαρτίου θα έχει λίγο περισσότερο ψύχρα στη βόρεια κυρίως Ελλάδα ενώ μέχρι τις 20 του μήνα θα κατέβουν κρύες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη προς τα Βαλκάνια κάτι το οποίο δεν ξέρουμε ακόμη εάν θα επηρεάσει μόνο τη βόρεια χώρα ή και άλλες περιοχές.