Κορονοϊός: Βελτιώνεται η κατάσταση των τριών παιδιών που νοσηλεύονται στην Πάτρα

Κορονοϊός: Βελτιώνεται η κατάσταση των τριών παιδιών που νοσηλεύονται στην Πάτρα

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων στην Αχαΐα

Βελτιούμενη βαίνει η υγεία του 9χρονου, που έχει προσβληθεί με κορονοϊό και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της κλινικής Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι, σύμφωνα με την ΕΡΤ Πάτρας.

Ο 9χρονος κόλλησε κορονοϊό από τη νοσηλεύτρια μητέρα του στον «Άγιο Ανδρέα», η οποία δεν είχε εμβολιαστεί και νόσησε. Βελτίωση παρουσιάζει και η κατάσταση της υγείας του 10χρονου, ο οποίος εισήχθη την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο και μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός στο ιό. Βελτιώθηκε και η κατάσταση της υγείας του δύο μηνών βρέφους, που νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο, αφού διαγνώσθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον COVID – 19, με διενέργεια rapid test έξω από το το Επιμελητήριο Αχαϊας στην Πάτρα, αλλά και στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο. Την ίδια ώρα, συνεχείς είναι οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την τήρηση των μέτρων τόσο στο κέντρο της Πάτρας όσο και στην περιφέρεια.