Έριξε την ευθύνη στους συμπεθέρους της για το κορονοπάρτυ με 70 καλεσμένους

Έριξε την ευθύνη στους συμπεθέρους της για το κορονοπάρτυ με 70 καλεσμένους

Η 41χρονη υποστήριξε ότι οι καλεσμένοι ήταν 22 και οι υπόλοιποι ήταν γείτονες που πήγαν ακάλεστοι

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου παραπέμφθηκε μια 41χρονη κατηγορούμενη για παράβαση της ΚΥΑ για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού, η οποία συνελήφθη ως διοργανώτρια πάρτυ με τη συμμετοχή 70 ατόμων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-thessalia.gr, η 41χρονη συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Βόλου για παράβαση των μέτρων πρόληψης των ασθενειών. Ειδικότερα, η κατηγορούμενη το βράδυ του Σαββάτου φέρεται να είχε στο σπίτι της 70 καλεσμένους για τον αρραβώνα της 14χρονης κόρης της. Εκτός από τη σύλληψη σε βάρος της επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Η 41χρονη ζήτησε και έλαβε αναβολή από το δικαστήριο και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο την ερχόμενη Πέμπτη. Αρνήθηκε δε ότι διοργάνωσε το γλέντι των αρραβώνων της κόρης της και υποστήριξε, ότι τo διοργάνωσαν οι συμπέθεροί της. Επίσης φέρεται να υποστήριξε, ότι δεν ήταν 70 οι παρεβρεθέντες στην γιορτή, αλλά 22, ενώ οι υπόλοιποι ήταν γείτονες, που απλά βρέθηκαν εκεί, καθώς υπήρχαν στρωμένα τραπέζια έξω και έπαιζε δυνατά η μουσική.

Επίσης φέρεται να υποστηρίζει, ότι παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία την Κυριακή. Ακόμη φέρεται να υποστήριξε, ότι έχει παιδί με αναπηρία 80%, ενώ και ο σύζυγός της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.