Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 50χρονη από την Καρδίτσα στο νοσοκομείο Λαμίας

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 50χρονη από την Καρδίτσα στο νοσοκομείο Λαμίας

Διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση και με υποκείμενο νόσημα

Μία 50χρονη από την Καρδίτσα με κοροναϊό και υποκείμενο νόσημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και διασωληνώθηκε όντας σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα lamiareport.gr, η αδελφή της είναι επίσης διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, δίνοντας μάχη για τη ζωή της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται εδώ και μέρες ένα ακόμη περιστατικό από το Καρπενήσι, καθώς και μια 54χρονη από την Λαμία, επίσης με υποκείμενο νόσημα.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πιέσεις στην διοίκηση του νοσοκομείου για να νοσηλευτούν σε αυτό περιστατικά και από άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις πεπερασμένες δυνατότητες του Νοσοκομείου Λαμίας, που αριθμεί έξι κλίνες ΜΕΘ Covid-19. Στο πλαίσιο αυτό, με ενέργειες της διοίκησης και σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μελετάται η επέκταση της ΜΕΘ κατά τέσσερις ακόμη κλίνες.

Εν τω μεταξύ, για τα υπόλοιπα περιστατικά ασθενών που χρειάζονται εντατική παρακολούθηση, υπάρχει μόλις μία διαθέσιμη κλίνη από τις συνολικά οκτώ στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου. Η τελευταία μάλιστα θέση καλύφθηκε από ασθενή από τη Χαλκίδα, καθώς η ΜΕΘ του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας μετατρέπεται σε αποκλειστική ΜΕΘ Covid-19.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό