Κορονοϊός: Στους 238 οι θάνατοι – Θετικά δυο παιδιά 6 μηνών και 10 ετών

Κορονοϊός: Στους 238 οι θάνατοι – Θετικά δυο παιδιά 6 μηνών και 10 ετών

Ανησυχία για τα αυξημένα κρούσματα σε αστυνομικά τμήματα

Δύο ακόμη θάνατοι από κοροναϊό καταγράφηκαν σήμερα, έτσι πλέον ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 238.

Πρόκειται για έναν 52χρονο χωρίς υποκείμενα νοσήματα κατέληξε ύστερα από νοσηλεία 26 ημερών στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και μια 87χρονη που έπασχε από καρδιαγγειακά νοσήματα κατέληξε στη Λάρισα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Κατά την χθεσινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ επιβεβαιώθηκαν 269 κρούσματα, τα 250 εγχώρια. Μεταξύ αυτών 90 στην Αττική και 15 στις Κυκλάδες.

Θετικά στον κοροναϊό βρέθηκαν δυο παιδιά από γονείς θετικούς στην Πτολεμαϊδα. Το 6 μηνών κοριτσάκι και το 10χρονο παιδί είναι καλά στην υγεία τους. Στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στο δήμο Βοϊου βρέθηκαν 4 νέα θετικά κρούσματα, μεταξύ αυτών δύο νέοι. Στη Σιάτιστα ιχνηλατούνται επαφές ποδοσφαιριστή που έκανε εκεί διακοπές.

Πάντως, 72χρονος που κατέληξε την περασμένη Τετάρτη στο νοσοκομείο Παπανικολάου δεν καταχωρείται στους θανάτους γιατί αφού νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ, υποβλήθηκε σε δύο τεστ που βγήκαν αρνητικά.

Ανησυχία για τα αυξημένα κρούσματα σε αστυνομικά τμήματα

Ανησυχία όμως επικρατεί και για τα αυξημένα κρούσματα που εντοπίζονται σε αστυνομικά τμήματα.

Νέος συναγερμός σήμανε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ένας 17χρονος πακιστανικής καταγωγής.

Ο ανήλικος θα μεταφερόταν τις επόμενες μέρες σε κάποια δομή φιλοξενίας και ξεκίνησαν οι σχετικές διαδικασίες, μεταξύ των οποίων και το τεστ για COVID-19 αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.