Επίθεση με βιτριόλι: Ντυμένη στα μαύρα έφθασε στον ανακριτή η 35χρονη – Δείτε τις φωτογραφίες

Επίθεση με βιτριόλι: Ντυμένη στα μαύρα έφθασε στον ανακριτή η 35χρονη – Δείτε τις φωτογραφίες

Τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην τσάντα της κατηγορούμενης την ώρα της σύλληψης της

Ντυμένη στα μαύρα και με καλυμμένο το πρόσωπο της έφθασε στον ανακριτή η 35χρονη η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

Την 35χρονη τη βαρύνουν οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας. Αμέσως μετά ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν η κατηγορούμενη θα προφυλακισθεί η όχι.

Η 35χρονη φέρεται να κρατά αρνητική στάση. «Είναι απόμακρη και αποστασιοποιημένη από τα γεγονότα, σαν να μην την αφορούν τα στοιχεία της δικογραφίας. Η ίδια θα αποφασίσει αν θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα της θέσει ο ανακριτής» σύμφωνα με τον συνήγορο της Σάκη Κεχαγιόγλου ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να υποβάλλει αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ωστόσο, οι αρχές θεωρούν ότι έχουν στα χέρια τους ισχυρά στοιχεία που «δένουν» την δικογραφία μεταξύ των οποίων η τηλεκάρτα, που «ξεκλείδωσε» την υπόθεση, αλλά και η περούκα που φέρεται να φορούσε η «βιτριολίστρια».

Πρόκειται για αντικείμενα που βρέθηκαν στην τσάντα της κατηγορούμενης την ώρα της σύλληψης της και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιχειρώντας να εξηγήσουν το λόγο που κράτησε τα ενοχοποιητικά στοιχεία κάνουν λόγο για τρόπαια.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκονται και τα ρούχα που κατασχέθηκαν στο σπίτι της κατηγορούμενης καθώς στα εργαστήρια αναζητούν πιθανά ίχνη από το βιτριόλι.

Φωτογραφίες - βίντεο: Γιάννης Κέμμος