Πολύνεκρο τροχαίο με παράτυπους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

Πολύνεκρο τροχαίο με παράτυπους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

Έξι νεκροί σε ανατροπή οχήματος στο οποίο επέβαιναν από 17 άτομα

Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα παράτυπους μετανάστες σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης εισήχθη ένας σοβαρά τραυματισμένος. Ακόμη δέκα άτομα που τραυματίστηκαν, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα των τραυμάτων τους καθώς υποβάλλονται στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Το δυστύχημα συμειώθηκε, όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε τους παράτυπους μετανάστες με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος.

Άμεση και συντονισμένη ήταν η επέμβαση στο σημείο του τροχαίου της αστυνομίας,της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.