Τροχαίο με βυτιοφόρο: Δυο νεκροί και ένας τραυματίας – Παραμένει αποκλεισμένη η περιοχή

Τροχαίο με βυτιοφόρο: Δυο νεκροί και ένας τραυματίας – Παραμένει αποκλεισμένη η περιοχή

Κίνδυνος έκρηξης λόγω διαρροής καυσίμων - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός μετωπικής σύγκρουσης βυτιοφόρου με φορτηγό μεταφοράς κρεάτων, που σημειώθηκε στις 10.15 το πρωί, στο 27ο χλμ. της λεωφόρου Κορωπίου- Μαρκοπούλου, ενώ έχει αποκλειστεί ολόκληρη η περιοχή λόγω διαρροής καυσίμου από το βυτιοφόρο και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να μην σημειωθεί έκρηξη.

Τα συνεργεία της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον οδηγό του βυτιοφόρου, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται. Νεκροί απεγκλωβίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες στο φορτηγό.

Στον τόπο του δυστυχήματος παραμένουν τα συνεργεία της Πυροσβεστικής, καθώς και ειδικά οχήματα της εταιρείας που ανήκε το βυτιοφόρο, προκειμένου να γίνει μετάγγιση της βενζίνης που μετέφερε, καθώς από την σύγκρουση προκλήθηκε διαρροή και υπήρξε κίνδυνος έκρηξης. Για το λόγο αυτό εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένη η περιοχή.

Μάλιστα οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος που βρίσκονται στο σημείο, απαγόρευσαν εξαρχής την χρήση κινητών τηλεφώνων εντός της αποκλεισμένης περιοχής.