Ο νέος pastry chef του ξενοδοχείου Pierre Fullana υπογράφει τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες
Συνεχίζεται και φέτος ο επιτυχημένος θεσμός του ξενοδοχείου Τιτάνια «γλυκές μέρες» με αφιερώματα σε λαχταριστά γλυκά όπως η σοκολάτα, τα φθινοπωρινά φρούτα, τα νηστίσιμα, τα φρούτα της άνοιξης κ.λ.π., που γίνεται με μεγάλη επιτυχία και ακολουθεί τον κύκλο των εποχών κάθε χρόνο, έχοντας αποκτήσει φανατικούς φίλους!
Ο νέος Pastry Chef του Τιτάνια Pierre Fullana με μεγάλη εμπειρία και πετυχημένη θητεία σε πολύ αξιόλογες ελληνικές και ξένες κουζίνες όπως αυτές των Costa Navarino, Thorpe Bay, Essex, Hotel Grande Bretagne, Hotel HILTON Athens κ.α., υπογράφει τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες με βάση υψηλού επιπέδου τεχνικές, όμορφες παρουσιάσεις, υπέροχα γλυκίσματα με πλούσια γεύση, βελούδινη υφή και αρώματα!
Απολαύσετε από τις 16 Απριλίου έως τις 16 Μαΐου, μια ποικιλία από γλυκές δημιουργίες στην πολυτελή La Brasserie με τη φιλική ατμόσφαιρα ή στο διάσημο Olive Garden με την εντυπωσιακή θέα της Αθήνας.
Το γλυκό μενού περιλαμβάνει:
Μακαρόν με γέμιση φράουλας και μαρμελάδα φράουλας
Τούρτα κρέπα με κρέμα Ναμελάκα φράουλα
Πάβλοβα με πουρέ φράουλας
Εσπούμα μαύρης σοκολάτας με μαριναρισμένες φράουλες σε κρέμα μπαλσάμικο
Νηστίσιμο κέικ φράουλας με μαριναρισμένες φράουλες σε σιρόπι λεμονόχορτου
Χαλβάς φράουλας με βάση από ταπιόκα φράουλας
*Τιμή γλυκού 6€ με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου
Για πληροφορίες:
Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ,
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 106 78
Τ.: 21 0332 6000
www.titania.gr