Στη Θεσσαλία το Πρόγραμμα Καινοτομίας της Μαρινόπουλος

Με το Πρόγραμμα Καινοτομίας Ελληνικών Προϊόντων στηρίζει η εταιρεία Μαρινόπουλος την ελληνική επιχειρηματικότητα. 

Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό καινοτομίας που αναζητά προϊόντα σε όλη τη χώρα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους εμπνευστούν "κάτι το διαφορετικό", να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της για έξι μήνες.

Το Πρόγραμμα Καινοτομίας Ελληνικών Προϊόντων της Μαρινόπουλος έχει ταξιδέψει ήδη στις Σέρρες, την Τρίπολη και το Βόλο. Επόμενοι σταθμοί του Προγράμματος είναι το Ηράκλειο Κρήτης, η Δυτική Μακεδονία και Θράκη αλλά και τα Ιωάννινα.

Στο πλαίσιο της ενέργειας, τα 33 καταστήματα, που διαθέτει η εταιρεία στη Θεσσαλία και στα οποία εργάζονται 912 άνθρωποι, προσφέρουν στους καταναλωτές σημαντικές εκπτώσεις σε τοπικά προϊόντα, είτε επώνυμα, είτε ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, αναδεικνύοντας τον τοπικό χαρακτήρα και την παράδοση της περιοχής.

Η Μαρινόπουλος συνεργάζεται με 58 ελληνικές εταιρίες και παραγωγούς της περιοχής. Μέσα από το δίκτυο των 800 καταστημάτων της ανά τη χώρα, διανέμει 639 κωδικούς επώνυμων προϊόντων και 139 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour με προέλευση από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.