Το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη

Το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη

Πλήθος επωνύμων από το χώρο του Τύπου και της δημοσιογραφίας αλλά και την τηλεόραση και την πολιτική στην κηδεία του εκδότη

Το τελευταίο αντίο σήμερα στον δημοσιογράφο και εκδότη Θέμο Αναστασιάδη, αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία έχουν δώσει πολλοί από το χώρο του Τύπου και της δημοσιογραφίας αλλά και την τηλεόραση και την πολιτική.

Την περασμένη εβδομάδα ο Θέμος Αναστασιάδης έχασε την μάχη με μια σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα, σε ηλικία 61 ετών.

Όπως φαίνεται, πάντως, και από τα λόγια των περισσοτέρων που προσήλθαν για να πουν το τελευταίο αντίο στο δημοσιογράφο, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνώριζαν τη μάχη που έδινε για τη ζωή εδώ και δυο χρόνια σχεδόν.

Με θλιμμένα πρόσωπα και σκυμμένα κεφάλια, πέρασαν την πόρτα του νεκροταφείου για να αποχαιρετήσουν τον δικό τους «Θέμο».

 

Έλενα και Βασίλης Καπερνάρος, Βίκυ Καγιά, Αντώνης Σαμαράς, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Αντώνης Σρόϊτερ, Ιωάννα Μπούκη, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Κοντομηνάς, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Άδωνις Γεωργιάδης, Νατάσα Καλογρίδη, Έλλη Στάη Δούκισσα Νομικού, Βαγγέλης Περρής, Νίκος Σταγόπουλος, Αγγελική Νικολούλη και πολλοί ακόμη βρέθηκαν στο πλευρό της συζύγου του Θέμου Αναστασίαδη για να συμπαρασταθούν.

«Έρχομαι να τον χαιρετήσω όχι να τον αποχαιρετήσω» είπε στις κάμερες ο Γιώργος Παπαδάκης ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε τρία σημαντικά γεγονότα της ζωής του στα οποία του στάθηκε ο Θέμος Αναστασιάδης.

Η οικογένεια του έχει διατυπώσει την παράκληση, αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

Ο Αντώνης Σαμαράς
Ο Βαγγέλης Περρής
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Ο Παύλος Τσίμας
Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου
Ο Ηλίας Ψινάκης
Η Έλλη Στάη
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
Η Βίκυ Καγιά
Η Έλενα και ο Βασίλης Καπερνάρος
Η Ελίζα Βόζεμπεργκ
Η Νατάσα Καλογρίδη
Η Δούκισσα Νομικού
Ο Νίκος Σταγόπουλος
Ο Βασίλης Κικίλιας
Ο Γιώργος Παπαδάκης
Ο Γιώργος Τσαλίκης
Η Αγγελική Νικολούλη
Η Σάσα Μπάστα και ο Μάνος Κατσαμπούρης
Η Λάουρα Νάργες
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας
Ο Γιώργος Πατούλης
Ο Πέτρος Κωστόπουλος
Ο Θεόδωρος Κατσανέβας
Ο Σταύρος Θεοδωράκης
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος
Ο Θοδωρής Κυριακού
Η Χριστίνα Καλδή με την Πέγκυ Σταθακοπούλου
Ο Κώστας Πρέκας
Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη
Ο Γιάννης Πρετεντέρης
Η σύζυγος του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου
Ο Λάκης Λαζόπουλος
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Η Λάουρα Νάργες
Η Πηγή Δεβετζή και ο Τρύφωνας Σαμαράς

Η Αφροδίτη Γραμμέλη
Η Σόνια Καζόνι
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Ο Βασίλης Λεβέντης
Η Νίνα Βλάχου
Ο Θανάσης Πάτρας