Θρίλερ με την αρπαγή του επιχειρηματία στον Πειραιά – Κανένα σημάδι ζωής από τους απαγωγείς

Θρίλερ με την αρπαγή του επιχειρηματία στον Πειραιά – Κανένα σημάδι ζωής από τους απαγωγείς

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες στις αρχές, με την απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά, το πρωί της Πέμπτης.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του επιχειρηματία και τη σύλληψη των δραστών. Την ίδια στιγμή στο επαγγελματικό περιβάλλον του 51χρονου, στρέφονται οι έρευνες των Αρχών και αναζητούν το κλειδί που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της κινηματογραφικής αρπαγής του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στην «καρδιά» του Πειραιά.

Την ίδια ώρα, κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας του 50χρονου επιχειρηματία 24 ώρες μετά την αρπαγή του.

Μέχρι στιγμής κανένα από τα μέλη της οικογένειας του επιχειρηματία δεν έχει γίνει αποδέκτης κάποιου αιτήματος των δραστών, προκειμένου να ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για απαγωγή με αντίτιμο τα λύτρα ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών.

Το χρονικό της απαγωγής

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων και τον εφοδιασμό πρεσβειών και πλοίων προσεγγίστηκε από τέσσερα άτομα, με μεγάλη σωματική διάπλαση, που τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν.

Ήταν γύρω στις 9 το πρωί όταν ο 51χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε επίθεση βγαίνοντας από το σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κι ενώ κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, ένα μαύρο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού σταμάτησε μπροστά του κι από αυτό βγήκαν 4 άντρες που φέρεται να φορούσαν μαύρα ρούχα με διακριτικά της ΕΚΑΜ και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, οι οποίοι με τη βία τον έβαλαν μέσα στο βαν.

Στο σημεία επικράτησε αναταραχή και η Αστυνομία που έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, απέκλεισε την περιοχή.

Άντρες της Σήμανσης άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία και να παρακολουθούν το υλικό από κάμερες στο σημεία προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.

Μαρτυρία συγγενικού προσώπου

«Ο άνθρωπος πήγαινε στη δουλειά του όπως κάθε μέρα στις 8 το πρωί, βγήκαν τρία άτομα, τον βούτηξαν χειροπόδαρα και τον πήραν σηκωτό», τόνισε συγγενής του επιχειρηματία μιλώντας στον Real Fm, για την απαγωγή του 51χρονου επιχειρηματία στον Πειραιά.

«Δεν τον απασχολούσε κάποιο θέμα, ήταν ξαφνικό» ανέφερε μεταξύ άλλων συγγενής του επιχειρηματία.

Συγγενής του που μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ανέφερε: «Πρόκειται για ένα 51χρονο άνδρα με τρία παιδιά και μια επιχείρηση που δεν έχει προβλήματα οικονομικά. Δεν είχε πάρει ποτέ μέτρα προστασίας. Η εταιρεία είναι 35 ετών δεν είναι πρόσφατη.

Δεν μου είχε δώσει να καταλάβω ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή κάτι να τον απασχολεί. Τις γιορτές τις περάσαμε μαζί δεν είπε κάτι. Στην πειραϊκή ζούσε σε ένα διαμέρισμα. Κάθε μέρα οκτώ με οκτώμιση ήταν στο γραφείο του.

Την στιγμή που πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ είδε τρία άτομα οι οποίοι τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον απήγαγαν.

Δεν ισχύουν τα σενάρια που ακούστηκαν για απαγωγή ξανά στο παρελθόν».

Ο ξάδελφος του θύματος και επίσης επιχειρηματίας ανέφερε ότι ακόμη οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει ούτε με την οικογένεια, ούτε και με την αστυνομία ενώ καλεί όποιον γνωρίζει το παραμικρό και μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης να επικοινωνήσει με την αστυνομία.