Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες εξαιτίας της κακοκαιρίας

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες εξαιτίας της κακοκαιρίας

Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί και που η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αλυσίδες

Παραμένουν τα προβλήματα σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της χώρας από το κύμα κακοκαιρίας το διήμερο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστές παραμένουν λόγω του χιονιά οι ισόπεδες ιρλανδικού τύπου διαβάσεις Μεσοχωρίου, Bιολογικού και Μωσαϊκού στη Ροδόπη. Στη Βόρεια Ελλάδα απαραίτητη κρίνεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο δρόμο από τη Νάουσα προς τα Τρία Πέντε Πηγάδια από το 10ο έως το 17ο χλμ. και στο δρόμο Νάουσας-Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου από το 10ο έως το 17ο χλμ. Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Άρνισσας-Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας από το 17ο χλμ. έως το Χιονοδρομικό Κέντρο και στο δρόμο από Κερασιά προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας από το 7ο χλμ. έως το Χιονοδρομικό Κέντρο. Στην επαρχιακή οδό Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βιτσίου από το 10ο έως το 30ο χλμ.και στην εθνική οδό Καστοριάς-Φλώρινας μέσω Βίτσιου από το 18ο έως το 28ο χλμ.

Στη Θεσσαλία, στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας-Άρτας από το 44ο έως το 52ο χλμ. και στην επαρχιακή οδό Μουζακίου- Στεφανιάδας από το 11ο έως το 29ο χλμ. Στη Στερεά Ελλάδα, στις επαρχιακές οδούς Κύμης-Μετοχίου και Στενής-Στροπωνών στην Εύβοια και στις επαρχιακές οδούς της Ευρυτανίας, Καρπενησίου-Φουρνάς-Καρδίτσας και Καρπενησίου-Κρικέλλου-Δομνίστας από το 12ο έως το 40ο χλμ. αντίστοιχα. Στην επαρχιακή οδό Αρτοτίνας-Πενταγιοί στη Φωκίδα.