Πτώση δένδρου διέλυσε την περίφραξη σχολείου και ένα αυτοκίνητο

Πτώση δένδρου διέλυσε την περίφραξη σχολείου και ένα αυτοκίνητο

Πλημμύρισε το «Καπετανάκειο» στο Ηράκλειο

Ένας τεράστιος ευκάλυπτος που βρίσκεται στην αυλή δημοτικού σχολείου της Νέας Χώρας στα Χανιά, δεν άντεξε στους ισχυρούς ανέμους, έσπασε και διέλυσε την περίφραξη του σχολείου και ένα σταθμευμένο όχημα έξω απ' αυτό, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr.

Ευτυχώς το περιστατικό σημειώθηκε βραδινές ώρες,που το σχολείο ήταν κλειστό, ενώ και ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν βρισκόταν μέσα σ ε αυτό, αλλά και δεν περνούσε κάποιος πεζός.

Πλημμύρισε το «Καπετανάκειο»

Εν τω μεταξύ, μια δυσάρεστη έκπληξη έκρυβε η σημερινή ημέρα για τους καθηγητές του σχολικού συγκροτήματος «Καπετανάκειο» στο Ηράκλειο, καθώς μόλις έφθασαν, αντίκρισαν πεσμένες οροφές και αίθουσες γεμάτες με νερό, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συνεχής και δυνατή βροχή που έπεφτε καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει τμήμα της ψευδοροφής σε μια από τις αίθουσες του σχολείου.

Μάλιστα νερά, μπήκαν και στο νέο κτίριο, που είναι υπό κατασκευή αυτήν την περίοδο, ενώ μπήκαν μέχρι και μπάζα από τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη.