Αιματηρή επίθεση με μπαλτά σε ξενοδοχείο της Πάτρας

Αιματηρή επίθεση με μπαλτά σε ξενοδοχείο της Πάτρας

Νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από υπάλληλο του ξενοδοχείου

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας νεαρός άνδρας, που δέχτηκε χτυπήματα με μπαλτά από 44χρονο στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό», όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα patrastimes.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θύμα φέρεται να διατηρεί σχέση με εργαζόμενη του ξενοδοχείου, η οποία παραπονέθηκε για την κακή συμπεριφορά προς την ίδια ενός συναδέλφου της. Ο νεαρός πήγε στο ξενοδοχείο και άρχισε να λογομαχεί με το πρόσωπο που του είχε υποδείξει η φίλη του, όταν ο τελευταίος ο οποίος σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα εργάζεται στην κουζίνα του ξενοδοχείου, του επιτέθηκε και του κατάφερε χτυπήματα με μπαλτά στα χέρια και το κεφάλι.

Το θύμα αν και αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ, άρχισε να πετά εναντίον του ό, τι έβρισκε μπροστά του. Ο δράστης στην συνέχεια διέφυγε απ' το σημείο με μηχανάκι και εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία για τον εντοπισμό του, ενώ το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Τελικά, μία ώρα μετά το περιστατικό ο δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος στο νοσοκομείο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του θύματος και συνελήφθη.