Τριπλή καραμπόλα με τραυματίες στη ΒΙΠΕ Λαμίας

Τριπλή καραμπόλα με τραυματίες στη ΒΙΠΕ Λαμίας

Τρία άτομα, ανάμεσά τους και ένα μικρό κορίτσι, διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας-Στυλίδας λίγο πριν τη διασταύρωση της ΒΙ.ΠΕ., με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και ένα μικρό κοριτσάκι, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όχημα που είχε κατεύθυνσή προς Στυλίδα, σταμάτησε λίγο μετά το βενζινάδικο που βρίσκεται στο σημείο, για να στρίψει αριστερά, για να πέσει επάνω του το όχημα που ακολουθούσε. Από την σύγκρουση το πρώτο όχημα γύρισε κάθετα στο οδόστρωμα και χτύπησε πλαγιομετωπικά διερχόμενο στο αντίθετο ρεύμα όχημα.

Αποτέλεσμα της καραμπόλας ήταν να τραυματιστεί η συνοδηγός του οχήματος πάνω στο οποίο έπεσε αυτό που ακολουθούσε και να διακομιστεί με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Επίσης, στο Νοσοκομείο διακομίστηκαν σοκαρισμένοι περισσότερο, τόσο η μητέρα, όσο και η μικρή της κόρη, που επέβαιναν στο όχημα, που προκάλεσε το ατύχημα.

Οι οδηγοί των δύο άλλων αυτοκινήτων δεν επιθυμούσαν τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο. Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.