Αναβλήθηκε η δίκη προπονητή για βιασμό 13χρονης αθλήτριας

Αναβλήθηκε η δίκη προπονητή για βιασμό 13χρονης αθλήτριας

Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα το 2015 σε κάθειρξη 12 ετών, αποφυλακίστηκε όμως το 2016 για λόγους υγείας

Επ’ αόριστον αναβλήθηκε η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης της υπόθεσης του βιασμού πριν από 17 χρόνια μίας 13χρονης τότε αθλήτριας, από τον προπονητή της στην Ιεράπετρα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr.

Η δίκη είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα μετά την χθεσινή αναβολή, ωστόσο δεν μπορούσε να παρευρεθεί ένας από τους δύο συνηγόρους του κατηγορουμένου εξαιτίας της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να αποφασίσει την αναβολή επ’ αόριστον, Ο 56χρονος σήμερα προπονητής αρνείται κάθε κατηγορία, καθώς υποστηρίζει, πως κάθε φορά που συνευρισκόταν ερωτικά με την καταγγέλουσα, γινόταν με την θέλησή της, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα βιασμού.

Μάλιστα, στην απολογία του είχε αναφέρει, ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την ανήλικη, τονίζοντας ότι αυτό συνέβη μετά από δική της παρότρυνση, καθώς τον προκαλούσε συνεχώς σεξουαλικά. Ο 56χρονος προπονητής είχε καταδικαστεί πρωτόδικα το 2015 σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Αποφυλακίστηκε όμως τον Ιούνιο του 2016 για λόγους υγείας, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, είναι ένας από τους 69 κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής.