Μαχαίρωσε 25χρονη μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών

Μαχαίρωσε 25χρονη μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών

Σε κατάσταση αμόκ ο 38χρονος κατάφερε τουλάχιστον επτά μαχαιριές στην άτυχη κοπέλα

Επίθεση με μαχαίρι από έναν 38χρονο δέχθηκε χωρίς προφανή αιτία μία 25χρονη σήμερα το απόγευμα στην οδό Υψηλάντη στη Λαμία μπροστά στα μάτια δύο παιδιών ηλικίας 9 και 12 ετών, που έβαλαν τις φωνές, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δράστης ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού της αδελφής του και επιτέθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη φίλη της, την οποία φέρεται να είχε δει μόλις δύο φορές, καταφέρνοντας της 7 μαχαιριές μπροστά στις ανήλικες ανιψιές του. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την κοπέλα στο Νοσοκομείο.

Η 25χρονη εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, έχοντας μια μεγάλη μαχαιριά στο θώρακα, ενώ φέρει τουλάχιστον άλλες έξι μαχαιριές σε θώρακα και κοιλιά και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στο σπίτι της αδελφής του δράστη, γιατί βοηθούσε τα κοριτσάκια της της στο διάβασμα.